Šuška se da Džejms, koji je bio 5 godina u tajnoj vezi sa Dajanom, to radi samo da bi napakostio kraljevskoj porodici, s kojom nikad nije bio u dobrim odnosima.

Pokojna princeza od Velsa Dajana bivšem oficiru britanske vojske pisala je kako se oseća prazno dok nije s njim, slala mu je poklone i dogovarala tajne susrete, a sve je završavala poljupcima.

Džejms Hjuit (57), koji je pet godina bio u tajnoj vezi s Dajanom, dok je ona bila u braku s princom Čarlsom (66), na američkom tržištu prodaje osam pisama i 26 razglednica koje mu je poslala pokojna princeza. Šuška se da Džejms to radi samo da bi napakostio kraljevskoj porodici, s kojom nikad nije bio u dobrim odnosima.

"Hvala ti na čarapama koje si mi poslao za Božić. Zbog tebe na licu stalno imam onaj blesavi osmeh i više se ni ne trudim da ga sakrijem. Iz temelja si mi promenio život", pisala mu je Dajana. Hjuita je upoznala 1986. kad ga je angažovala da je nauči da jaše.

Bivši oficir se ‘90-ih hvalio da ima 60-ak pisama, za koje je tražio preko 13 miliona evra. Sad ih daje onome ko ponudi najviše. Džejmsu je pisao i princ Vilijam, koji je tad imao pet godina. Ta pisma nijedne novine ne žele da objave iz poštovanja prema princu.

(24sata)

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori