Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata - otkrila je pevačica.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da joj nije teško da održava liniju jer nije sklona gojenju. U prilog tome govori i podatak pevačica vodi računa o osvojoj ishrani, a jedna namirnica je ipak neizostavna iz njenog menija.

"Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečlen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gde to provereno dobro pripremaju. Moja sreća je što i većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi", rekla je Ceca.

Otkrila je da ne voli testeninu ni hleb, a kada je reč o slatkišima, voli voćne torte, a čokolade izbegava jer su teške.

"Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvek mala. Mislim da je to tajna mog uspeha, ne preterujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija", rekla je pevačica.
Ono što joj je pomoglo da izbalansira ishranu jeste i činjenica da posti svake srede i petka , kao i sve velike postove već pet godina.

"Svaki post postim po crkvenim pravilima. Prvi post mi je baš teško pao, nakon njega sam se navikla. Nemam krize gladi, ali naravno da imam želje za nekim namirnicama. Postim iz verskih razloga, a sve ostalo je sličajna korist", ispričala je Ceca.

Njen recept je umerenost. Ali svako mora naći svoj recept za vitkost.

"Ne mogu nikome ništa da preporučujem. Ono što mogu da posavetujem jesučešći obroci bez slatkiša, bez gaziranih napitaka i alkohola", rekla je Ražnatovićeva.

Podsetimo, iako Ceca tvrdi da vodi računa o kilogramima, ipak je 2006. bilo vidljivo da je zanemarila zdravu ishranu, kada je pokazala celulit, što su mnogi primetili. Posle toga pevačica je krenula u teretanu i počela da vodi računa o svom jelovniku. Iako je ušla u petu deceniju, pevačici mnoge mlađe koleginice mogu pozavideti na liniji.

(kurir)

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori