Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u ovom horoskopskom znaku.

Najnovije vesti

Njena životna misija je biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom.

Ona je – Devica!

Devicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orentisana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Ljubav

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj pre nego se nekom obaveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje gestove poput cveća, mirišljavih sveća i romantike.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Djevica voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda. Najbolje se slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična ličnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada je se traži jer ona se ne petlja samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način Device su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Izgled

Mladalačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmih, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

Gornji deo glave obično je primetno veći što se povezuje sa izrazito intelektualnim umom. Njena spoljašnost  je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device je njen dugi, vitki stomak

 

Profinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava odevne komade u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmeni znak uvek želi odisati svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna i samozatajna Devica ne želi otkrivati svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe te mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmeno će isfurati i najležernije odevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i podignuti ga.

Perfekcionistička narav Device posebno se ogleda u šopingu. Ona pažljivo proverava je li s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje lako je možete zateći na odelu zdrave hrane jer Devica pazi na prehranu i svoju vitku liniju.

Nije ni čudo da mnogi smatraju Devicu – čuvarom kvalitete.

Izvor: zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori