Nikada ovome svetu nisu bile potrebnije nego sada, one istinske, božanstvene žene

Najnovije vesti

Muškarac po imenu Milan Nikolić Izano u nekoliko rečenica je objasnio suštinu zavođenja žene i zaslužio veliki aplauz!

"Prijatelju moj, Bog je razdvojio svetlost od tame, a ženi je dao božanske moći da u muškarcu razdvoji dobre namere od zlih misli. Žena rađa, žena osećanjima stvara, i nikada ovome svetu nisu bile potrebnije nego sada, one istinske, božanstvene žene.

Ženu voli ili ostavi, ali znaj da u oba slučaja ona stvara i rađa. Nikada ne žali njene oči ako u njima otkriješ patnju samoće. One duboko u sebi skrivaju ljubav za jedinstvenog partnera. Takve oči spajaju nebo i zemlju i otvaraju uska vrata koja vode u raj. Osmehni im se srećom iz dubine svojih očiju. Poštuj to da njene oči ne mogu obuzdati oganj i vodu kada joj se telo navikne na mekane prste.

U želji da je osvojiš, ne zaboravljaj da je zavođenje jedinstvena umetnost ljubavne igre koja kreće osmesima, a završava pogledima, u kojima ti u njenim očima vidiš samo nju, a ona u tvojim sebe samu. Potpuno će ti se predati tek kada, ne gledajući te, vidi u tvojim očima da je gledaš zatvorenih očiju. I tada ne oklevaj! Zagrli je tako snažnoda joj zdrobiš sve one kukavice i beskičmenjake koji su godinama gradili njenu čvrstinu i hrabrost.

Budi muškarac najčvršće nežnosti".

stil

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori