Beograđanka Anđelina Luković ima 80 kilograma, visoka je 180cm i prvi je srpski plus sajz model.

Ova lepa manekenka je za 24 sata otkrila kako je postala manekenka, koliko vodi računa o svojoj liniji i da li zarađuje više od mršavih manekenki…

Kako si postala manekenka? 

- Sasvim slučajno sam lajkovala stranu moje agencije na Fejsbuku i videla da traže plus sajz manekenke. Prijavila sam se i postala model. Poslednjih par godina u svetu su pravi hit plus sajz modeli jer je sve više ljudi sa viškom kilograma i sve te kampanje se ne mogu slikati na modelima koji nose konfekcijski broj 36. 

Da li si držala dijete? 

- Da, jesam kao i svaka mlada devojka. Sve mi pokušavamo da izgubimo tih pet kilograma viška, ali se moj otac strašno ljutio zbog toga. Uvek mi je govorio da je zdravlje najbitnije. Oduvek sam bila krupna i nikako nisam mogla da dostignem konfekcijski broj 36. Vrlo brzo sam shvatila da su dijete užasne i počela sam normalno da živim i treniram. 

Da li si bila u nekim neprijatnim situacijama? Da li su te odbijali dok si tražila posao? 

- Ne nisam, zašto bih. Pre svega ja imam samopouzdanje i odlično se nosim sa svojim izgledom. Ja sam samo “velika” manekenka. Znam da to ljudima u našoj zemlji zvuči čudno, ali kad god se začudite, setite se da vi koji imate višak kilograma morate da vidite kako ta garderoba na nekom prvo stoji, a to sam ja. 

Imaš li dečka? 

Dečka trenutno nemam jer sam posvećena poslu, školi. Imam 19 godina i završna sam godina srednje škole. Zaista malo vremena imam za sve.

Gde trenutno radiš? Ima li posla? 

- Radim svuda u svetu, po čitavoj Evropi i Aziji, uskoro i u Americi. Velika je potražnja za plus sajz modelima jer nas je jako malo. 

Da li zarađuješ manje od mršavih manekenki? 

- Naprotiv, mi zarađujemo više jer nemamo konkurenciju i prava je retkost videti odličnog plus sajz modela. 

Da li sve jedeš? I kolače? 

- Da, jedem sve i uživam. Naravno, trudim se da se hranim zdravo, vežbam svaki dan jer moram biti u odličnoj formi. Snimanja traju i po 12 sati i sve to moram da izdržim.

superzena

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori