Kombinujte je uz farmerke, elegantne pantalone, sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava.

Ne znate šta da obučete? Počnite od bele košulje, jer sa njom ne možete da pogrešite. Kombinujte je uz farmerke, elegantne pantalone, sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava. Šta god da izaberete, izgledaćete zavodljivo! Ona može da doprinese da delujete strogo ili nežno, zavisno od prilike u kojoj je nosite i sa čim je uklapate.

Definitivno je jedan od najpraktičnijih komada odeće, pa neka vam uvek bude pri ruci kada se spremate za poslovni sastanak, žurku ili kafu s prijateljicama.

Najbolje bi bilo da nabavite nekoliko modela, koji se razlikuju po kroju, kragni, materijalu i tako poštedite sebe muka u prilikama kada "nemate šta da obučete". Dovoljno je da imate strukiranu, belu košulju sa visokom kragnom, široku sa ruskom ili providnu, pa da zablistate! Od pamuka, svile ili čipke, bez rukava ili sa karnerima...

Ne zaboravite da trendovi dolaze i prolaze, a bela košulja vas nikada neće izneveriti, naročito u situaciji kada "nemate šta da obučete".

Savet plus: Prilikom kupovine vodite računa da vam ne bude tesna, ali ni previše ležerna, uz blago strukiranu ćete da izgledate ženstvenije.

POSLOVNO

U kombinaciji sa crnim (kožnim) pantalonama i blejzerom je praktično i efektno rešenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini pantalona, u zavisnosti od toga s kojom obućom ih uklapate.

ROMANTIČNO

U beloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili sa visokim strukom, možete da izgledate nežno, seksi ili nevino, pa na osnovu toga izaberite baletanke, cipele sa visokom štiklom ili bajkerske čizmice.

LEŽERNO

Farmerke i bela košulja su dobitna kombinacija za "kafićarenje", neformalni izlazak i druženje sa prijateljima.

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori