Kim Kardašijan je jedna od onih poznatih ličnosti koje su celu svoju karijeru izgradile na osnovu svog izgleda. Kada je lepota u pitanju, starleta ne žali novac.

Stoga, ne treba da vas čudi činjenica da Kim ima vrhunske i najbolje stručnjakekoji se brinu o njenom izgledu. Ponekad se desi da neko od njih sa javnošću podeli jednu od brojnih tajni iz svoje branše.

Ovako glasi jedno od nepisanih pravila: tajna zdrave, sjajne i negovane kose leži u korišćenju dva različita šampona!

Džen Atkin, frizer popularne starlete, tvrdi da, kako biste postigli izgled sjajne i negovane kose, morate da koristite dve vrste šampona; jedan za krajeve, drugi za koren.

"To je veoma efikasan, ali i isplativ, trik kojim se možete poslužiti ako žeilte lepu kosu. Ja na taj način negujem vlasi Kim Kardašijan, ne koristim neke preskupe brendove šampona...", izjavila je Džen.

Kada malo bolje razmislimo, ima logike - na taj način bismo u isto vreme hidrirali ispucale krajeve i odmastili koren kose?

"Cela suština je da koristite hidrantan šampon za krajeve kose, koji će ih dubinski hidrirati i "nahraniti", a za teme koristite šampone za odmašćivanje, ili ako imate perut, onda protiv peruti. To je cela filozofija", izjavila je Atkinsonova.

"Nemoguće je da jedan šampon može da odradi sve što je našim vlasima potrebno, zato poslušajte moj savet i imaćete savršenu kosu!"

Izvor: stil

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori