Kada kažemo sa oblinama, onda mislimo na Kate Upton, Kim Kardashian, Monicu Bellucci, Evu Mendes...

Iako još ne možemo da zvanično potvrdimo da su obline u modi, sve učestalije angažovanje plus size manekenki u kampanjama top brednova nas ubeđuje da smo na korak od određenih (ako ne i istorijskih) promena u svetu modelinga koji je jedna od ključnih faktora za oblikovanje i definiciju lepote!

U krajnjem slučaju, već neko vreme svet najlepših i najpoželjnijih pripada damama koje itekako imaju obline: Scarlett Johansson, Blake Lively, pomenute Mendes i Bellucci, ali i Kim Kardashian koju je velikim delom proslavilo njeno "telo", koje je sve sem skinny! 

Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije na odmet da znate sledeća pravila o stilizovanju:

Haljina na preklop kao i kratak džemper znaju da naglase u pravoj meri ženske obline! Ispod džempera možete da nosite košulju ili tanju, vunenu haljinu.

# Možda vam se ne čini da je tako, ali ženama sa punijim oblinama od svih modela jeansa, najbolje stoji skinny (i zvoncare). Pogotovo oni modeli koji imaju visoki struk.

Cigaret pantalone sa visokim strukom od viskoze ili nekog svilenkastog materijala mogu da izgledaju vrlo sofisticirano i elegantno, uparene sa klasičnim salonkama i atraktivnom bluzom ili puloverom.

# Ukoliko želite da stvorite iluziju tankog struka, najbolji način da to uradite je da stilizujete autfit kaišm. Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone. Kaiš će naglasiti vaš struk na najbrži i najlakši način.

Ključni model koji bi svaka curvy cura trebalo da ima u svom garderoberu je pencil suknja. Ako je nešto shvatila Kim Kardashian, onda je to upravo činjenica da treba da ostane verna pencil suknji, kao svom najomiljenijem modelu.

Izvor: elle

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori