Da li želite da vam kosa bude prirodna, divna i neodoljiva ovog leta? Onda je bronde najbolji izbor za vas...

Ovakva tehnika senčenja je slična ombre varijanti ali nakon nje vaša kosa je prirodnija, efektnija i čini da izgledate kao da ste upravo doputovali sa nekog egzotičnog ostrva... 

Ni plavuše ni brinete već – plavobrinete, to je novi trend kada je u pitanju bojenje kose. Ako vam je vaš frizer već napomenuo da postoji novi trend u farbanju kose koji i ombre i sve slične njemu čini propisno neaktuelnim, onda je to svakako ovaj, koji nosi naziv „bronde“.

Prilično je sličan onome što ste do sada videli, ali je još efektniji, prirodniji i čini da svaka devojka koja ga nosi izgleda kao upravo doputovala sa egzotičnih ostrva.

Novi trend bojenja kose lansirala je čuvena trendseterka Blake Lively, kada je nedavno na svom Instagramu objavila fotografije na kojima je njena plava kosa otišla ravno u zaborav, a ona je sada ni smeđa ni plavuša već nešto između.

Ovo je boja koja će idealno stajati svim ženama i devojkama koje se ovog leta vrate sa egzotičnih putovanja i sa gomilom utisaka donesu i preplanuo ten, ali je bronde takođe zahvalna i kada su hladniji dani u pitanju! Sa ovakvom nijansom kose sve je lako odabrati – i karmin i rumenilo, i sjaj za usne. 

Ovakvu boju su već pored Blake prošetale i Cara Delevingne, J.Lo, Jessica Alba i još veliki broj poznatih glumica.

Izvor: City magazine

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori