Lavice, čeka vas uzbudljiva nedelja i mnogoo udvaranja...

OVAN

POSAO- Nedelja u kojoj će biti dosta nepredviđenih događaja, od pisama i informacija koje kasne, do uređaja koji se kvare. Sve se to smiruje posle 5.juna, ali je potrebno da shvatite da nije kraj sveta i ništa se nije urotilo protiv vas, samo je potrebno ulaganje u saradnike i uređaje na kojima radite.

LJUBAV- Iskrenost uvek pomaže, čak i kada deluje da nije tako. Usudite se da pokažete koliko vam je važno da razgovarate iskreno sa svima koji vas vole, pitajte ih o svim njihovim problemima.

ZDRAVLJE- Napetost i nervoza.

BIK

POSAO- Jedna lepa vest će vas zaista obradovati, jer se tiče zaposlenja, unapređenja, veće plate. Naravno, nije samo privremeno rešenje, jer vi najviše strahujete zbog toga da to nije rešenje na duge staze. Poslovi povezani sa elektronskim komunikacijama će biti veoma važni ove nedelje.

LJUBAV- Bolje ćete se osećati ako ste u starim i stabilnim vezama, a ako želite da započnete vezu sa osobom koja vam je još uvek prijatelj, ne prenagljujte.

ZDRAVLJE- Moguć osećaj umora.

BLIZANCI

POSAO- Poslovi povezani sa kreativnim idejama su odlični i tu kao da ćete u potpunosti naći sebe. Ostali poslovi, naročito ako su rutinski, biće vam strašno dosadni, ali bi bilo dobro da baš ove nedelje potražite nov posao i da ne opravdavate svoju inertnost, okolnostima u kojima se teško snaći.

LJUBAV- Kad se vi zaljubite, uvek kao da sami sebi unosite sumnju u vezu koja je tek počela. Zvezde kažu da ste baš takvu osobu otvorenog uma, tražili.

ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.

RAK

POSAO- Stagnacija koja vas zaista nervira trajaće sve do kraja ove nedelje, a vi tu ne možete baš ništa, ili bar ne preko noći. Osim nerviranja, mogli biste da preuredite poslovni prostor tako da on deluje bolje i funkcionalnije, a i privuče klijente. Novi saradnici imaju sveže ideje, prihvatite ih.

LJUBAV- Znate kako da zadržite ljubav onih koji vam znače najviše. Oko 3.juna, pojavljuje se iskušenje u vidu zabranjene veze, na koje čak ni vi nećete ostati imuni.

ZDRAVLJE- Teška hrana preopterećuje vaš stomak.

LAV

POSAO- Volite da imate glavnu ulogu u svemu što se dešava na polju posla, ali nije uvek dobro da budete jednia glavna i odgovorna osoba za sve. Od 5.juna ćete se učiti odgovornosti koja se deli sa saradnicima od poverenja, a jedna osoba koju i niste naročito primećivali će vas fascinirati mudrošću.

LJUBAV- Udvaranje na svakom koraku, što vama, što vi drugima, biće zanimljivo, ali će biti lepše ako vas u kući čeka nečiji topao zagrljaj.

ZDRAVLJE- Puni ste snage.

DEVICA

POSAO- Da li se vama samo čini, ili vas svi zovu zbog svega što rade, i što jeste i što nije vaš posao? Ne dozvolite da preuzimate obaveze onih koji se izvlače, radite samo svoj posao. Možete pomoći kolegama tako da im date instrukcije o boljoj organizaciji posla. Moguće je rešenje nekog administrativnog problema.

LJUBAV- Najveća šansa za lepu vezu je ako ste u vezi sa Jarcem, ili Rakom, ostale kombinacije će biti vrlo napete i pune razloga za rasprave.

ZDRAVLJE- Česte glavobolje.

VAGA

POSAO- Hoćete li već jednom odlučiti od koga želite savet u pogledu dalje karijere? Ne vredi da se držite starih i poznatih puteva, jer oni vam ove nedelje ne mogu pomoći. Pred vama je izazov koji vas neće ostaviti ravnodušnim i koji ste dugo čekali, a vremena za vašu neodlučnost baš i nemate.

LJUBAV- Usamljeni konačno prolnalaze osobu koju su želeli, a ako i postoji prepreka, to je razlog da se izborite sa njom i dokažete sebi snagu emocija. 

ZDRAVLJE- Mogući bolovi u nogama.

ŠKORPIJA

POSAO- Sreća je na vašoj strani kada treba da rešite neki stari problem koji vas muči više od dve godine, ali morate slediti način koji je moralno ispravan i opravdan. Moguće je zaposlenje u velikoj inostranoj korporaciji za one koji imaju hrabrosti da prihvate izazove i da uče u hodu.

LJUBAV- Više nego očigledno je da ste vi kreator svoje sreće, kada je u pitanju vaš bračni život, ili veza, pa onda ne pogoršavajte situaciju sasvim bezrazložnim nepoverenjem.

ZDRAVLJE- Treba vam više kretanja.

STRELAC

POSAO- Vaš račun je u takvom haosu da vam treba čudo da se izvučete iz dugova. Od 2.juna ćete morati da racionalizujete svoje troškove, jer ste pravi rasipnik. Obratite pažnju na predloge i mogućnosti da zaradite dodatno. Kupovina nove opreme za rad je svakako dobra investicija.

LJUBAV- Srećni ste u vezi u kojoj ste, pa zašto onda drugima dajete lažnu nadu? Budite vrerni i posvećeni, bićete oduševljeni reakcijom partnera.

ZDRAVLJE- Muči vas virus, ili prehlada.

JARAC

POSAO- Planiranje je osnova vašeg uspeha i vi to dobro znate. Budite spremni da prihvatite nove prilike i ne propuštajte ih, jer ih niste planirali. Naročito su plodonosni poslovi povezani sa nekretninama, prodajom sirovina, ili osiguranjem. Širenje tržišta je izvesno tokom ove nedelje.

LJUBAV- Nikada niste bili tako romantični kao što ćete sada biti. Voljena osoba će biti iznenađena jer vaše ponašanje ne liči na vas, ali u pozitivnom smislu.

ZDRAVLJE- Odlično se osećate.

VODOLIJA

POSAO- Zaradićete od neke svoje ideje koja će vam se učiniti gotovo besmislenom, možda nećete novac dobiti odmah, ali će vas iznenaditi veliko interesovanje za ovu ideju. Udruživanje sa srodnim firmama jeste osnova napretka vašeg posla i to je prvi korak ka poboljšanju finansijskog plana na duži rok.

LJUBAV- Ima li nečeg lepšeg od slobodne ljubavi koju tako jasno osećate, kao nikada ranije? Treba li kvariti to stanje uma nepotrebnom formom?

ZDRAVLJE- Cirkulacija vam je slabija.

RIBE

POSAO- Moguća je neka vrsta nagrade, bonusa, neočekivane isplate na ime zasluga koje niste očekivali. Budite spremni da ovo investirate u svoje dalje ideje i poslove. Svi poslovi povezani sa uređenjem stana, dizajniranjem i ulepšavanjem, imaće svojih pet minuta slave, jer ćete biti veoma zapaženi.

LJUBAV- Ako ste neko vreme u dilemi koju vezu da izaberete, onda se odlučite za onu koja je stabilnija i koja vam pruža osećaj sigurnosti.

ZDRAVLJE- Uzimajte više vitamina.

Izvor: Cosmopolitan.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori