Budi jaka zena.Budi ona koja zna sta hoce od svog zivota. Budi zena koja zahteva da je postuju ali kojoj je najvaznije da je vole i nauci kome mozes da verujes.

Na ovom svetu ima mnogo onih koji ce ti slomiti srce,mnogo onih koji ce glumiti da im je stalo,a zapravgo nije.Budi jaka zena,budi ona koja zna sta hoce od svog zivota i nikada ali nikada nemoj da dozvolis sebi da odustanes od onog sto zelis,ako ti tvoje srce tako govori.Budi jaka zena koja je u stanju da se bori za svoj osmeh i za svoju srecu i nikome na svetu ne daj da ti osmeh sa lica skine,imaj na umu da su ljudi zli,da su pokvareni,imaj na umu da je mnogo onih koji samo glume da te vole.

Budi snazna zena jer je zivot nazalost previse tezak da bi mogla kao slabic u njemu da prezivis. Budi snazna zena koja zna sta hoce od zivota  i ako je to ikako moguce,nemoj da dozvolis sebi da se zaljubis u nekog ko te ne postuje.Nemoj da dozvolis sebi da nekome ko te nije vredan poklonis svoje srce  jer ma koliko ti bila snazna muskarac koji je slabic ce te ujesti za dusu,slomice ti srce i ucinice mozda  da se osecas kao da  ne vredis.Najgore je kada snazna zena zavoli slabica jer ona ne moze da ga trpi. Pitate se zasto? Zato sto njoj  treba neko da je voli,njoj treba neko ko je u stanju da promeni zivot zbog  nje i da je prati.Da joj  bude ljubav i podrska, ne mora joj biti finansijska,samo emotivna,jer ova zena zna i moze sama da zaradi za sebe.Snazna zena nije prosjak i ona ne voli da joj se poklanja bilo sta sto nije ljubav i paznja…

Zena  koja moze da ostvari svoje snove zna koliko vredi. Ona zna da razlikuje dobre ljude od onih losih i nikome na svetu ne da da je koristi.Ona je zena koja se ne libi da ucini prvi korak ako joj se muskarac dopada,zena koja se usudi da zavede,zena koja je spremna na sve. |
 
Ona je zena koja moze da se meri sa mnogim drugima zato sto je heroj i zato sto je jednostavno neko koga je lako voleti.Zena koja moze da ostvari svoje snove je pre svega u stanu da kaze zbogom muskarcu koji ne moze da je voli i da je postuje onako kako to ona zeli.Jer ona zna da je ljubav najvaznija na svetu i da nema tog novca koji  nju moze da kupi.

Zena koja moze da ostvari svoje snove je pre svega snazna ali  je i svesna toga da ne zeli da bude samo zena i majka.Ona zeli da napreduje,zeli da radi,zeli da ima svoj dinar. Ona zeli da  bude nezavisna  i njoj je ispod casti da bude sa muskarcem da  bi imala novac.Ona je dovoljno jaka i sposobna da moze sama da ga zaradi.Ona zeli da bude nezavisna i  ona zeli da bude ono sto hoce,da dobije ono sto pozei…Ona je zena koja se  ne plasi nicega.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori