Ovna čekaju komplikacije na poslovnom polju, Rak je zadovoljan postignutim, Škorpija ima nesanicu, Vodolija lako dolazi do zarade

OVAN

Moguće je da ćete imati komplikacije na poslovnom polju i da vam neće bit lako da ih raurešite. Sasvim neočekivano susrećete vašu staru ljubav i pokreće se ponovo komunikacija ali i varnice među vama. Problemi sa aritmijom. 

 

BIK 

Današnji dan vam na neki način može biti težak. Vreme je da drugačije postavite poslovne prioritete. Voljena osoba vas često nervira i svađate se. Postoje neke njene navike koje ne možete da tolerišete. Ne izlažite se prevelikom naporu.

 

BLIZANCI

Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan dan. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje se dešavaju na vašem ljubavnom polju, ništa nije kao pre. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

RAK

Možete da očekujete stabilizaciju poslovnih okolnosti. Zadovoljni ste svim onim što ste ostvarili. Potrebno vam je više razumevanja i fleksibilnosti u odnosu sa voljenom osobom da bi veza mogla da vam uspe. Stomačni problemi.

 

LAV

Probleme koje ste imali uspešno ste rešili i sada se osećate mirno i zadovoljno na ovom polju. Važno je da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Dopustite joj da vas bolje upozna. Bolovi u grlu.

 

DEVICA

Dobićete priliv novca koji očekujete i bićete zadovoljni. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju. Situacija između vas i voljene osobe nije baš sjajna. Moguće je da se udaljavate. Pojačan apetit je naglašen.

 

VAGA

Ako se budete dovoljno potrudili, ostvarićete uspeh koji želite na ovom polju. Povoljan vam je današnji dan. Potrebno vam je neko vreme da izdvojite i da se posvetite samo vašem partneru. Problemi sa vrtoglavicom.

 

ŠKORPIJA

Uskoro će vam se ukazati mogućnost da sa poslovnim partnerom ostvarite važne promene. Moguće je da postoji neka osoba iz prošlosti koja vas zanima. Ukazaće vam se prilika da obnovite komunikaciju. Nesanica.

 

STRELAC

Dobijate ono što ste očekivali na ovom polju. Nema većih iznenađenja. Generalno vam je povoljan dan. Imaćete dobar odnos sa partnerom. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji. Povećajte unos minerala.

 

JARAC 

Potrudićete se da se više posvetite poslovnim obavezama koje ste zanemarivali u prethodnom periodu. Izbegavajte svađe sa voljenom osobom danas, pošto bi stvari mogle da kulminiraju. Prilično ste osetljivi na polju zdravlja.

 

VODOLIJA 

Lako dolazite do novih prilika za posao i zaradu. Sreća i sudbina su sada na vašoj strani. Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom. Lepo se slažete i iskreno se volite. Dobro se osećate danas!

 

RIBE

Imaćete priliku da se okrenete novim poslovnim dešavanjima i da pokrenete dobre promene. Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica. Pred vama su nove komplikacije koje nećete lako prevazići. Povedite računa o ishrani.

(stil)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori