Ja sam tip žene koja ćete voleti, ali samo kada budem spremna. Ja nisam žena koja čeka sledeći i skače pred prvu osobu koja mi pokaže da je zainteresovana.

Ja nisam tip žene koja naokolo traži ljubav. Ja nisam žena koja se boji biti sama.

Ja sam žena koja će voleti svakim komadićem srca kada sretnem pravu osobu. Ja sam žena koja će o tebi brinuti, iznenaditi te, biti dobra prema tebi i dati ti do znanja koliko mi značiš. 

Ja sam žena koja uvek želi još snažnije voleti. Želim znati tvoju snagu i tvoje slabosti. Želim znati koji ti je najdraži način da provedeš nedeljno poslepodne i šta voliš raditi kada vani grmi. Želim znati o tvom detinjstvu i kako je prošlost uticala na osobu koji si danas.

Ja sam tip žene koja želi znati i najmanju stvar o tebi, tako da mogu voleti svaki krhki deo tebe.

Ali isto tako, ja sam žena koja se zna zauzeti za sebe, svaki put. Neću dozvoliti da me maltretiraš. Neću dozvoliti da me gaziš. Znam koliko vredim i želim da se tako prema meni i ponašaš.

Neću ti dozvoliti da mi govoriš šta smem, a što ne smem raditi.

Ja sam tip žene koji ne voli bilo šta ili bilo koga ko me pokušava kontrolisati ili omalovažavati. Neću ti dopustiti da pokušavaš sakriti moju pravu ličnost ispred tvojih prijatelja ili šefova. Ja nisam žena koja živi u tvojoj seni. Ja nisam žena koja će se povući i gledati kako ti sve radiš. Biću uz tebe, sedićemo rame uz rame. Želim sediti pored tebe. Želim hodati s tobom kroz svaki korak u ovome svetu dok se držimo za ruke.

Uvek ću biti uz tebe kada postane teško. Biću ti podrška kada ne znaš hoćeš li izdržati sve izazove života. Ja sam tip žene u koju nikad nećeš sumnjati hoće li biti uvek na tvojoj strani.

Ja sam takođe žena koja će te gurati napred. Koja će ti pomoći da budeš najbolja verzija sebe, da iskoristiš sav svoj potencijal. Neću ti dozvoliti da gledaš sa strane kako život prolazi bez da si ga u potpunosti okusio. Želim da znaš koliko si snažan, koliko si predivan. Želim da voliš sebe onoliko, koliko te ja volim. Ja sam tip žene koji ćete naterati na nove izazove.

Želim da se suočiš sa svojim strahovima, a ja ću biti uz tebe celo vreme jer znam što može proizaći kada gledaš strah ravno u oči i polako ga pobeđuješ.

Ja sam tip žene koji će uvek biti iskrena “ja”. Ja sam žena koja se neće menjati kako bi ugađala drugima. Ja nisam žena koja će nositi lažni osmeh kada me nešto izjeda. Ja sam žena koja će ti to reći i koja želi s tobom sve izgladiti.

Najvažnije, ja sam žena koja ćete voleti srcem, dušom i telom, ali samo ako to zaslužuješ.

Ja sam takva žena.

Izvor: zdravaisretna

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori