Fotografije „kačite“ za vikend jer su korisnici „Fejsbuka“ tada najaktivniji. Ako baš ne možete da izdržite, izaberite radni dan neposredno posle posla.

POSTAVILI ste fenomenalan „selfi“ na „Fejsbuku“ i niste dobili očekivanu reakciju? U svom statusu ste izrekli najveću mudrost u dosadašnjem životu, ali vaši prijatelji ništa ne komentarišu? Ne brinite, možda nije do vas.

Naučnici koji se bave društvenim mrežama tvrde da svako može da bude popularan na „Fejsbuku“ ako se dovoljno trudi i pridržava se sledećih saveta. Prvo, fotografije „kačite“ za vikend jer su korisnici „Fejsbuka“ tada najaktivniji. Ako baš ne možete da izdržite, izaberite radni dan neposredno posle posla, jer ljudi tada krstare mrežama u potrazi za opuštanjem.

Sledeće pravilo odnosi se na stvari koje napišete. Kada u roku od pola sata ne dobijete očekivanu reakciju, izbrišite post, jer vreme nije na vašoj strani. Ljude ćete najlakše upecati ako im umesto svojih misli, ma kako vama zanimljive bile, postavite pitanje. Tako ćete im dati na značaju, osetiće se važnim i imaće utisak da je nekom stalo do njihovog mišljenja. Najbolja ljubavna scena svih vremena, zašto je nebo plavo, ko je najzgodniji sportista na planeti - moguća su pitanja na koja će mnogi poželeti da odgovore. Ali, ne preterujte, vreme između postova treba da bude tri dana, kako ne biste svima dosadili.

Kad više ne znate šta da radite, postavite fotografiju na kojoj ste sa nekom poznatom osobom. Ma kako delovao jadno, ovaj kec iz rukava uvek „pali“. I naravno, ne zaboravite najvažnije - „lajkujte“ tuđe fotografije i postove, da bi vam uzvratili.

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori