Ko kaže da ne smete da nosite šta god poželite i kad god poželite? Niko! Vi ste same svoje "kreatorke"! Međutim, ipak postoji nekoliko modnih grešaka koje ne bi bilo dobro da vam se dese, pogotovo u svakodnevnom stilizovanju.

Kada pričamo o vašem ličnom stilu, gotovo sve je dopušteno. Osim toga, ko kaže da ne biste smele da nosite šta god poželite i kad god poželite? Niko! Vi ste same svoje "kreatorke"! Međutim, ipak postoji nekoliko modnih grešaka za koje mislimo da ne bi smele da vam se dese, pogotovo ne u svakodnevnom stilizovanju, prenosi Elle.rs.

1. Kada imate "isključivo nosim markiranu odeću" stav

Naravno, ormar pun dizajnerskih imena zvuči kao ostvarenje svih snova, ali da li vam skupocena i brendirana odeća garantuje nepogrešiv stil? Naš odgovor: naravno da ne! Kako biste imali odličan stil, nije važno čiju odeću nosite, već način na koji je nosite i stil koji sami vi krearate.

2. Kada kopirate tuđi stil

Sviđa nam se ideja stvaranja autfita inspirisanog nekom epohom ili personom, ali kopiranje tuđeg ličnog stila ili prepoznatljivog izgleda u potpunosti - apsolutno je neprihvatljivo.

3. Kada nosite neudobne cipele u kojima ne možete da hodate

Ovo je jednostavno: ako vam cipele ne odgovaraju, ne nosite ih!

4. Kada kombinujete nekoliko trendova odjednom

Što se tiče isprobavanja trendova, to uvek pozdravljamo, ali vas savetujemo da isprobavate jedan po jedan. U protivnom, mogli biste izgledati kao da se previše trudite.

5. Kada nosite previše modnih detalja

U svetu aksesoara, manje je (u većini slučajeva) više.

6. Kada nosite odeću koja vam ne pristaje

Pronađite odličnu krojačicu na koju možete uvek da računate kako bi vam odeća uvek pristajala savršeno.

7. Kada nosite zgužvanu odeću

Nema ništa neurednije na vama od gužvane košulje ili pantalona. Odlično ispeglana odeća može u potpunosti da transformiše vaš izgled.

Izvor: elle

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori