Iako imam fantastično iskustvo i veliko znanje, uvek pratim mladost, da ne bih ostala zarobljena u energiji starijih godina. Nemam „tonu” garderobe, već pažljivo biram komade određenih boja, kaže glumica Ljiljana Blagojević.

Volim svedenost, Armanijev stil, lepota je u jednostavnosti. Ne kupujem mnogo za sebe, ali volim za druge. Nemam "tonu" garderobe, već pažljivo biram komade određenih boja, koji idu jedan s drugim i omogućavaju mi da pravim različite kombinacije - kaže glumica Ljiljana Blagojević.

- Volim crnu, belu i sivu sa elementima moćne bordo, zelene i teget. Te boje mi dobro stoje jer sam crnka. Inače, za mene je crna, boja umetnika, iako "likovnjaci" tvrde da nije boja. Mislim da je ona najneutralnija i zato može da pokaže individualnost umetnika, posebnu energiju koju nosi u sebi i koju publika odmah primeti. Jako mi se dopadaju efektne i neobične ogrlice i boji starog srebra, koje uvek mogu da uklopim uz odeću.

- Iako imam fantastično iskustvo i veliko znanje, uvek pratim mladost, da ne bih ostala zarobljena u energiji starijih godina. Moja ćerka Kalina i unuka Miona uvek su tu da me opomenu, da ne odem u krajnost. A kada vidim da je neko zabrazdio u poznim godinama, kažem Kalini: "Ako mi se se desi da zaglibim i vidiš da od sebe pravim budalu koja gubi poštovanje, molim te da mi zvekneš šamarčinu, zaključaš me u sobu i vratiš me na pravi put".

Izvor: Novosti

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori