Zbog naglog pada temperature, danas se retko ko ne žali na užasnu glavobolju protiv koje više ni lekovi ne pomažu. Jedna žena je pronašla jednostavan trik koji pomaže za samo pola sata.

Žena po imenu Elizabet Hejz objavila je na svom Fejsbuk profilu neobičan trik uz pomoću kog se izborila sa migrenom za veoma kratko vreme.

- Ova štipaljka mi je večeras spasila život. Migrena je počela pre gotovo 12 sati i pre pola sata je postala nepodnošljiva. Isprobala sam sve svoje lekove i trikove koji mi inače olakšaju bolove, ali uzalud. Guglala sam brza olakšanja za migrene i našla nešto što se zove "aculief". Bacila sam pogled po kuhinji i videla štipaljku i shvatila da će uraditi istu stvar. Za jedan minut sam osjtila olakšanje, a za 20 bol se prepolovio. Odlučila sam da naručim pravu stvar preko "Amazona". Samo sam htela ovo da podelim sa svima jer znam da i mnogi od vas pate od migrena - napisala je Ellizabet.

Njen post je ubrzo podeljen više od 250.000 puta, a među komentarima se izdvajaju oni koji pate od migrena, toliko očajni da su spremni da pokušaju baš sve pa čak i štipaljku da plate 20 funti. Ali ne bilo kakvu štipaljku, nego onu koja tvrdi da koristi drevnu kinesku veštinu akupresure pa podstiče protok energije kroz telo, odnosno briše blokade pa će Qi ponovo nesmetano da teče vašim telom.

Umesto da štipaljku platite 20 funti (malo manje od 3.000 dinara), ako baš mislite da akupresura može da vam pomogne probajte da pritisnete tačku između palca i kažiprst. A nakon što pronađete tačku na kojoj vam pritisak najviše pomaže, možete tamo da stavite štipaljku. Običnu, ne ovu od 3.000 dinara.

(zena)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori