Bex i njen muž Martin nisu mogli biti više uzbuđeni kad su saznali da će dobiti kćerku. Tijekom trudnoće, sve je izgledalo kao da je u redu.

Kao i svi roditelji, Bex i Martin su pripremili sve za dolazak svoje djevojčice na svijet. Međutim, dogodilo se nešto neočekivano i šokantno!

Tijekom pregleda kod doktora, shvatili su da beba ima problem sa srcem. Nakon 5 mjeseci trudnoće, morali napraviti carski rez, budući da je njezino srce prestalo kucati.

Beba je izvađena iz utrobe mrtva.

Bex je počela vrištati, očajna zbog svega što se događa.

Čudo

Neutješna majka nije mogla prestati plakati. Međutim, 8 minuta kasnije, dogodilo se pravo čudo.

Doktori su se potrudili napraviti sve što mogu i uspjelo im je!

Uspjeli su reanimirati bebu, a zatim su je prebacili na intenzivnu njegu. Liječnici nisu mogli vjerovati što im je uspjelo za rukom. Izgledalo je kao neka scena iz znanstveno – fantastičnog filma.

Djevojčica je dobila ime Willow, a roditelji su bili tu za nju svakog dana, nadajući se da će ojačati.

Snimka zaslona: YouTube
Foto: YouTube

,,Nije plakala tjednima, jer je imala toliko cjevčica u grlu da nije ni znala kako plakati”, rekla je majka. ,,Tih dana, samo smo priželjkivali da je čujemo kako plače.”

Nakon vremena provedenog u inkubatoru, tjelesna temperatura malene bebe se stabilizirala, pa na svu sreću nije imala oštećenja mozga.

Oporavak

Nakon godinu i po dana, sa malom Willow je sve bilo u redu.

,,Oporavlja se nevjerojatnom brzinom! Rečeno nam je da će možda imati smetnje u razvoju, ali joj za sada sve ide dobro. Sada je jedna zdrava i sretna beba”, rekao je otac.

Snimka zaslona: YouTube
Foto: YouTube

Nevjerojatno je koliko je medicina napredovala! Hvala Bogu, malena Willow je zahvaljujući tome živa i zdrava, pa sada uživa u životu sa svojim prijateljima.

Predivno, zar ne?

Podijelite ovu divnu priču s prijateljima na Facebooku.

(newsner)
 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori