Ogađen EU parlamentom i seksualnim napastvovanjima koja trenutno potresaju zapovijedni centar Europe, hrabri Sebastian Kurz je obećao da pokrenu europsku istragu na visokoj razini u svezi pedofilskih prstena, sa „teškim kaznama” za svakoga na poziciji moći za kojeg se otkrije da je zlostavljao djecu.

„Svatko tko bude uhvaćen da je sudjelovao u ovoj sotonističkoj praksi će se suočiti s tim na najteži mogući način. Posebno teške kazne će biti provedene ako bude utvrđeno da su političari zloupotrebili pozicije moći i utjecaja”, rekao je austrijski vođa.

Odgovarajući na tvrdnje da su mnogi visokopozicionirani političari pedofili, Kurz je rekao: „To može biti istina”, te je priznao da je čuo da „postoji neka vrsta mafije”, u kojoj elita pedofila štiti jedni druge, dok su zaštićeni i bivaju iskorišteni od strane svojih vladara.

„Takvo ponašanje sada prestaje. Moje kolege i ja smo se složili da ne možemo doživjeti starost i umrijeti bez da uništimo ovo zlo u društvu.”

„Ovo je naša dužnost.”

31-godišnji Sebastian Kurz je postao najmlađi svjetski lider kada je izabran od strane austrijskih građana koji su umorni od laganja korumpirane političke klase, varanja, krađa – i silovanja njhove djece od strane imigranata.

Niz seksualnih skandala je potresao austrijske političke krugove, dok su mainstream mediji u zemlji, koji su u vlasništvu korumpirane oligarhije, šutili kad je riječ o razotkrivanju zlostavljače.

No, Kurz je odrastao u digitalnom dobu, te je čitao i koristio forume i gledao YouTube o tome koje strukture vlasti kontroliraju svijet. Najmlađi svjetski izabrani vođa je odlučio razotkriti pedofilsku mrežu koja se infiltrirala u europsku politiku.

„Odrastao sam u vrlo konzervativnoj obitelji”, rekao je Kurz: „Gdje djeca nikad nisu rekla ne svojim roditeljima, gdje se djeca uče vrijednosti napornog rada, i gdje se djeca podučavaju da ne srame prihvaćati nemoguće zadatke. Mi danas prihvaćamo zadatak, ništa više. Danas ćemo vam obećati da ćemo učiniti sve što možemo kako bi zaštitili našu djecu, tako da ih možemo naučiti vrijednostima koje su nas učili, bez smetnji od strane zla.”

Izvor: Croative.net/Novisvjetskiporedak.com

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori