Služi kao zamena za obrok, i posle njega nećete biti gladni naredna tri sata

Najnovije vesti

Ako želite da smršate, mnogi nutricionisti će vam savetovati da izbegavate kafu, ili bar onu sa mlekom. Mnogima je ova odluka pala teško, sve dok se nije pojavio biznismen Dejv Asprej sa svojim napitkom i zaludeo čitav svet.

Nazvao ga je Buletpruf kafa. Iako je miks veoma kaloričan, on navodno čini čuda u skidanju kilograma. Asprej tvrdi da je uz njega smršao 40 kilograma.

Šolja ove kafe sadrži od 200 do 500 kalorija i 45 do 65 odsto grama nezasićenih masti. Služi kao zamena za obrok, i posle njega nećete biti gladni naredna tri sata.

Takođe, produžava efekat kofeina, pa će vas jedna šoljica ove kafe držati budnim čak do 6 sati, a nema ni naglog pada energije kada kofein iščezne.

Originalna verzija ovog napitka je napravljena od zrna kafe sa manje toksina, neslanog putera dobijenog od krave koja se hrani isključivo travom, i od kokosovog ulja. Ne očajavajte što je prosto nemoguće naći ove sastojke kod nas (naše krave jedu i žitarice, a taj puter navodno nije adekvatan), postoje i druge kombinacije.

Od raznih verzija, ova je možda najukusnija, a lako ćete naći sastojke.

Sastojci: 1 kašičica instant kafe, pola kašičice kakaa ili nekoliko kapi arome vanile, 1 dl bademovog mleka, 1 dl prokuvane vode i 1 kašičica organskog kokosovog ulja.

 

Priprema: U šolju sipajte instant kafu i kakao i dodajte vrelu vodu. Umutite mikserom za nes kafu, a zatim dodajte toplo bademovo mleko. Na kraju sipajte jednu kašičicu kokosovog ulja.

Zapamtite, ovo je zamena za obrok.

Ukoliko pijete ovaj napitak i uz njega jedete normalno, veoma brzo ćete primetiti da dobijate na težini. Tako da je ovo ustvari dvostruki učinak, za one koji žele da izgube neki kilogram, kao i za one koji žele da se ugoje - pomaže pri mršavljenju (ako se uzima kao zamena za obrok) ili pri gojenju (ako se pije uz obrok).

 

 
stil

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori